Het begon met een droom

Ik ben Rens. Een sporter, muziekliefhebber en dromer van 32 jaar. Ik ben de trotse oprichter van De Zelfspot. De reden dat ik De Zelfspot opzet heeft te maken met mijn liefde voor het creëren van verbinding tussen mensen en fascinatie voor persoonlijke groei. Voor mij is de band met familie en vrienden het allerbelangrijkste wat er is. Ook in mijn vorige banen als orthopedagoog en docent L.O. haalde ik het meeste voldoening uit écht contact met anderen en persoonlijke groei. Ik geniet van het zien van vooruitgang, mensen op zien bloeien én gezelligheid. Dit samen met mijn voorliefde voor goede koffie en een hoop verzamelde moed waren de eerste ingrediënten voor De Zelfspot. Ik geloof dat de koffiebar en woonkamer jou het gevoel kunnen geven van thuiskomen en verbondenheid en ben er van overtuigd dat de activiteiten in De Zelfspot jou zullen inspireren om ook jouw dromen waar te maken of obstakels te overwinnen.
Iedereen heeft dromen, maar de (mentale) obstakels of muren die in de weg staan lijken soms zo sterk. Soms moet een muur eerst naar beneden om daarna een paleis te worden. De hamer pakken en het muurtje naar beneden halen zorgt echter voor een enorme opluchting. Ik ben er gewoon voor gegaan en hoewel de hamer nog flink door het nieuwe pand gaat zijn de contouren van het paleis al te zien.

Gluur maar alvast even door de ramen op de Badhuisstraat. Er zijn mooie plannen voor de Badhuisstraat op Scheveningen de komende jaren. De Zelfspot werkt hier aan mee om een levendige plek te creëren. Het is op loopafstand van het strand en park, waardoor hier ook mooie activiteiten kunnen plaatsvinden. Coaching en sport kunnen in de fijne zeelucht plaatsvinden en de hechte vriendschappen binnen het Scheveningse leven vinden hun weg in de koffiebar. De lekkere kop koffie verbindt ons. Er is geen haast. Er is geen oordeel. Er is een Spot voor jou. Hoewel de verbouwing van De Zelfspot in volle gang is, hebben wij de website wel alvast verbouwd. Een spot op het web, met de fantastische hulp van Sebas van SircleCreative. Neem even een kijkje!

Wil jij als eerste weten wat we gaan doen?

Schrijf je in voor de inspiratiemail op de homepage.