Coaching

Voor meer richting in je leven.

Onze Coaches

Soms lopen dingen anders dan je zou willen. Het is dan fijn als er laagdrempelig hulp beschikbaar is om de juiste richting in je leven terug te krijgen.

Je kunt bij ons terecht met klachten als:

Stress
Burn-out
Verlies en rouw
Herstel van verslaving
Angsten
Somberheid

Vanuit De Zelfspot werken we samen met verschillende coaches die met jou een traject op maat kunnen aangaan. Kijk maar eens, wie er het beste bij jouw hulpvraag past. Wij werken niet via zorgverzekeraars, maar hanteren een tarief die verschillend is per coach. Neem vooral even contact op voor meer informatie.

RensCoach590x393

Rens Vernij

Deze sportfanaat en saxofonist is oprichter van De Zelfspot. Het is zijn missie om een omgeving te creëren waar men in verbinding staat met elkaar. Open en eerlijk zijn onder het genot van een kopje koffie, zo zou het moeten zijn. Rens is vaak te zien in de koffiebar waar je gewoon een praatje met hem kan maken, maar je kunt ook coaching bij hem volgen. Hij heeft een achtergrond als msc. Orthopedagoog en ontdekt graag samen met jou of je doet waar je blij van wordt en helpt je bijsturen en actie ondernemen. Hij gebruikt hiervoor met name ACT (Acceptance and Commitment Therapy) en is daarnaast gespecialiseerd in verslavingsproblematiek en rouwbegeleiding.

MargotCoach357x358

Margot Hofman

Deze bergbeklimster neemt jou mee op pad naar het ontwikkelen van meer vertrouwen op je eigen gevoel. Beweging, connectie met de natuur, een compassievolle relatie met jezelf en een (opr)echte verbinding met anderen zijn voor haar essentieel. Margot is positief en enthousiast en heeft veel ervaring in haar rugzak. Ze is opgeleid als psycholoog en heeft ervaring in het werken met jongeren en volwassenen in de verslavingszorg, jeugd-ggz en op scholen. Ze heeft cursussen gevolgd (ACT, oplossingsgerichte therapie) en is yogadocente en berggids.

RamonGitaar357x382

Ramon Potter

Ramon is ervaringsdeskundig op het gebied van angst, twijfel, obsessief piekeren en handelen. Hij kwam er achter dat deze verschijnselen vooral voortkwamen uit het onvermogen om zichzelf gerust te stellen. Vandaar dat zijn coaching draait om het herstellen van een gevoel van veiligheid en vertrouwen in jezelf. Hij gaat met je aan de slag door je te leren over hoe angst werkt en hoe je hier mee om kunt gaan. Daarbij werkt Ramon met de ‘verbonden ademhaling’ om de ademhaling te verruimen en onderdrukte emoties weer toe te laten. Hoe meer we toe kunnen laten, hoe minder we onszelf hoeven te beschermen en des te groter de rust in ons lichaam en hoofd.

Coach aanvraag

Je kunt een berichtje sturen om met één van de bovenstaande coaches in contact te komen. Zij helpen je vervolgens verder met jouw hulpvraag.

BoekeenCoachZelfspot