Over ons

Maak kennis met ons verhaal en het ontstaan van De Zelfspot. Ook onderdeel zijn van De Zelfspot? Check hier onder hoe.

Het begon met een droom

Mijn droom is een wereld dat in verbinding staat met elkaar. Dat wil zeggen de verbinding met jezelf, andere mensen, de omgeving waar je in leeft, de natuur, dat wat je drinkt en eet en al het andere. Als je in verbinding staat is er een balans tussen actie en stilstaan. Wanneer je in actie bent gebeuren er nieuwe dingen. Je ontdekt talenten, leert nieuwe vaardigheden, je leert mensen kennen, je leert omgaan met falen, je hebt plezier en creëert nieuwe herinneringen. Momenten van stilstand zijn van belang om deze actie te verwerken, te reflecteren op jezelf om te bepalen welke actie fijn en niet fijn voor je is. Dit kan alleen of samen met anderen.

Tijdens mijn eigen momenten van stilstand en reflectie ben ik begonnen te kijken naar hoe ik deze verbinding kan creëren voor anderen én mijzelf. Deze waren vaak onder het genot van een lekker kopje koffie. Koffie als verbindende factor. Zowel met jezelf dus als met anderen. Dat was een goede start. Maar mijn passie voor actie dan? Er komen ook activiteiten, maar niet zomaar. Ze dragen iets bij aan de persoonlijke ontwikkeling. Ik wilde een plek waar dit samenkomt. Niet te zwaarmoedig en serieus, er mag veel gelachen en een gevoel van vrijheid ervaren worden. Ik heb een naam.. De Zelfspot! Zo ging het verder en nam ik actie om het plan concreter te maken. Oh jeej, waar gaat dit allemaal heen… coaching, podcast, inspiratie avonden en een locatie op de Badhuisstraat.

Nu staan we hier met De Zelfspot en jij daar, waar dat ook mag zijn. Er is veel gebeurt en er is veel te doen, maar met een beetje extra aandacht en verbinding komt het goed.

Ik hoop dat De Zelfspot voor jullie verbinding kan brengen en kijk er naar uit jullie te verwelkomen

Liefs van Rens,

Namens De Zelfspot

Jobs

 

Barista
Op dit moment is het team van De Zelfspot op sterkte. Het is natuurlijk altijd goed om je enthousiasme te delen en kennis te maken!

Persoonlijke Ontwikkeling
Geef jij workshops, trainingen, coaching of activiteiten op het gebied van Persoonlijke Ontwikkeling? Heb je een ruimte nodig om dit te doen? De Zelfspot kan die plek voor jou zijn. Wij zijn altijd bereid om mee te denken en precies dat te faciliteren wat jij nodig hebt.

Inspiratie (podcast of inspiratiedag)
Heb jij een verhaal waarmee jij anderen kunt inspireren? Vertel het in onze Podcast of organiseer een mooie lezing in de studio!