Over ons

Maak kennis met ons verhaal en het ontstaan van De Zelfspot. Ook onderdeel zijn van De Zelfspot? Check hier onder hoe.

Het begon met een droom

Mijn droom is een wereld dat in verbinding staat met elkaar. Dat wil zeggen de verbinding met jezelf, andere mensen, de omgeving waar je in leeft, de natuur, dat wat je drinkt en eet en al het andere. Als je in verbinding staat is er een balans tussen actie en stilstaan. Wanneer je in actie bent gebeuren er nieuwe dingen. Je ontdekt talenten, leert nieuwe vaardigheden, je leert mensen kennen, je leert omgaan met falen, je hebt plezier en creëert nieuwe herinneringen. Momenten van stilstand zijn van belang om deze actie te verwerken, te reflecteren op jezelf om te bepalen welke actie fijn en niet fijn voor je is. Dit kan alleen of samen met anderen.

Tijdens mijn eigen momenten van stilstand en reflectie ben ik begonnen te kijken naar hoe ik deze verbinding kan creëren voor anderen én mijzelf. Deze waren vaak onder het genot van een lekker kopje koffie. Koffie als verbindende factor. Zowel met jezelf dus als met anderen. Dat was een goede start. Maar mijn passie voor actie dan? Er komen ook activiteiten, maar niet zomaar. Ze dragen iets bij aan de persoonlijke ontwikkeling. Ik wilde een plek waar dit samenkomt. Niet te zwaarmoedig en serieus, er mag veel gelachen en een gevoel van vrijheid ervaren worden. Ik heb een naam.. De Zelfspot! Zo ging het verder en nam ik actie om het plan concreter te maken. Oh jeej, waar gaat dit allemaal heen… coaching, podcast, inspiratie avonden en een locatie op de Badhuisstraat.

Nu staan we hier met De Zelfspot en jij daar, waar dat ook mag zijn. Er is veel gebeurt en er is veel te doen, maar met een beetje extra aandacht en verbinding komt het goed.

Ik hoop dat De Zelfspot voor jullie verbinding kan brengen en kijk er naar uit jullie te verwelkomen

Liefs van Rens,

Namens De Zelfspot

Jobs

 

Bedrijfsleider Barista (2023)
Wil jij de lekkerste koffie zetten én meehelpen De Zelfspot op de kaart te zetten? Dit is je unieke kans om mee te denken met alles wat er komt kijken bij het opzetten van een koffiebar. Sparren over ideeën, het neerzetten van kwaliteit en De Zelfspot helpen op te bloeien. Heb jij veel ervaring in de horeca en neem jij graag initiatief? Neem dan contact op!

Horeca tijger (2023)
Wil jij met veel passie en energie de mooiste koffie, thee en lunch maken? Ben je goed in het ontvangen van onze gasten en lach je graag? Wil je een sociale werkomgeving en veel vrijheid om je creatieve ideeën tot bloei te laten komen?
Laat dan wat van je horen, dan kijken we samen of jij de horeca tijger bent die bij ons past!

Persoonlijke Ontwikkeling (altijd open voor ideeën!)
Geef jij workshops, trainingen, coaching of activiteiten op het gebied van Persoonlijke Ontwikkeling? Sluit dan bij ons aan om dit bij De Zelfspot te gaan organiseren. Jij neemt het voortouw, wij fasciliteren de Spot en helpen je met de marketing. Het huren van de Studio voor jouw concept is ook mogelijk.

Inspiratie (podcast of inspiratiedag)
Heb jij een verhaal waarmee jij anderen kunt inspireren? Vertel het in onze Podcast of op één van onze Inspiratieavonden, ondersteund met presentatie of beeld. Neem contact op voor de mogelijkheden.