Bestel alvast jouw eerste bakkie

Mijn naam is Rens, oprichter van De Zelfspot. Ik heb mij een aantal jaar ingezet binnen de psychologische zorg, waar ik veel mensen heb kunnen helpen om de verbinding met zichzelf en anderen terug te vinden. Deze verbinding staat aan de basis van geluk en maakt het positief in actie komen in je leven makkelijker. Dit hoeft niet altijd zwaar en moeilijk te zijn, maar kan met voldoende zelfspot lichter en toegankelijker voelen. Vanuit deze visie en ervaring is mijn droom ontstaan, van een spot waar deze verbinding het belangrijkste uitgangspunt is. Als barista en gastheer wil ik jou dit gevoel meegeven. De fijne koffiebar en woonkamer geven je de mogelijkheid om even te vertragen in het drukke bestaan en af te spreken met anderen. Daarnaast zullen er betekenisvolle activiteiten plaatsvinden in de studio die bijdragen aan je persoonlijke ontwikkeling. Dit alles toegankelijk en met een knipoog. Een unieke spot dus, waar jij centraal staat.

Met de opstart van De Zelfspot in de Badhuisstraat, zet ik een levendige en betekenisvolle plek neer. Ik huur een pand en verbouw deze tot dé woonkamer van Scheveningen. Met jouw hulp zal De Zelfspot eind 2023 de deuren voor je openen. Het doel is om een sfeervolle koffiebar te creëren en een doorlopend programma in de studioruimte samen te stellen. Denk daarbij aan yogalessen, coaching programma’s, teamsessies voor bedrijven, workshops en lezingen van inspiratievolle sprekers. Ik wil de lekkerste bakkies van Den Haag voor je zetten en zorg voor een gezonde vegetarische lunch. Daarnaast biedt ik veel ondernemers een plek om hun activiteiten op het gebied van persoonlijke ontwikkeling te organiseren. Voor deze mooie doelen is er natuurlijk voldoende betrokkenheid en financiering nodig van mensen die zich verbonden voelen met deze spot.

Stel je een ruimte voor met een huiselijke sfeer. Het straalt rust uit, maar activeert je ook om in actie te komen voor wat jij belangrijk vindt in het leven en tot waardevolle gesprekken te komen. Het daagt je uit om met humor naar alledaagse dingen te kijken. Achter de bar staat een barista die aandacht heeft voor jou en de producten waarmee die werkt. Er staat top-apparatuur om de lekkerste koffie, thee en maaltijden voor jou te maken. Er zijn verschillende hoekjes om weg te kruipen of met anderen te verbinden. De Studioruimte straalt warmte en rust uit. Deze maakt je nieuwsgierig om een activiteit te komen volgen of geven. Om dit gevoel te kunnen overbrengen kan jij het verschil maken! Ik heb 70.000 euro aan eigen middelen vrijgemaakt om te investeren in De Zelfspot en vraag voor dat laatste zetje met veel liefde om jullie hulp. Zo kan ik de spot nóg mooier maken en duurzame apparatuur aanschaffen om de beste bakkies neer te zetten. Je kunt al bijdragen vanaf 20 euro. Zo ben je voor altijd vriend van De Zelfspot en komt je naam voor altijd te hangen in de koffiebar. Het eerste bakkie krijg je van mij. Andere mogelijkheden om bij te dragen zijn het kopen van koffiekaartjes (voor lekkere koffie of thee), gedichtenbundels (voor bij dat bakkie) of het huren van de studioruimte met korting! Het verstrekken van een lening behoort ook tot de mogelijkheden.
Ik heb gekozen voor crowdfunding omdat ik met veel betrokken mensen een sterke basis heb voor de verbinding die De Zelfspot mag brengen. Zo gaat het alvast leven op Scheveningen en krijgt iedereen zin in de komst van deze mooie plek. Laten we samen investeren in een verbonden wereld. Check de crowdfunding pagina voor alle mogelijkheden!