Verlangens voor 2023

De jaarwisseling staat weer voor de deur. Voor mij is dit een moment om terug te blikken en vooruit te kijken op wat komen gaat. Doe je mee?

Voor De Zelfspot waren er hoogtepunten zoals de stranddag, waarbij ik veel blije mensen heb mogen ontvangen. Ook de sessies verliesverbinding en succesvolle persoonlijke coachingtrajecten zijn onderdelen waar ik trots op ben. Het op persoonlijk vlak te maken krijgen met verlies was erg verdrietig, maar heeft mij ook doen groeien binnen de relatie met dierbaren om mij heen en vertrouwen gegeven in mijn eigen veerkracht. Het is voor mij een uitdaging geweest om afhankelijk te zijn van anderen als het gaat om de verbouwing op de Badhuisstraat, waar De Zelfspot een eigen locatie krijgt. Het voordeel daarvan was dat mij kon ontwikkelen als barista en ondernemer.

Wat waren jouw hoogtepunten, moeilijkheden en ontwikkelingen?

Bij het vooruitblikken naar het nieuwe jaar heb ik een mooie middel ontwikkeld om daarbij te helpen. Onderstaand kun je het linkje vinden naar een test die jou binnen 5 minuten vertelt waar momenteel jouw grootste verlangen ligt. De Levensbehoeften Test vertelt je waar jouw energie op dit moment het meeste heen mag gaan. Dat is toch een mooi begin in het nieuwe jaar!
Zo is mijn eigen levensbehoefte die van het creëren van afwisseling. Hier kan ik vervolgens rekening mee houden door niet te blijven doen wat ik ken, maar nieuwe uitdagingen aan te gaan! Doe ook de Levensbehoeften Test van De Zelfspot en ontvang met de uitslag ook direct een audiofragment met leuke oefening om de spot op jezelf te zetten op een luchtige en speelse manier.

Waar mag komend jaar jouw energie naartoe?