De Zomer bij De Zelfspot

De zomer is volop aangebroken. Wat de lente heeft doen groeien is gaan bloeien en heeft vorm gekregen. Zo is er ook een heleboel bij De Zelfspot aan het gebeuren.

Ten eerste is er veel vooruitgang in de bouw aan de Badhuisstraat, waar nu toch zeker meer en meer zichtbaar wordt van de potentie van het pand. Aan het einde van deze zomer verwacht ik de sleutel te krijgen en kan de Spot worden ingericht. Stel je eens voor dat je De Zelfspot in loopt en je dit als jouw tweede woonkamer kunt beschouwen. Je besteld een lekker bakkie bij de bar en stapt even uit het drukke bestaan.

Dat dus…

Daarnaast is de branding ook in de verbouwing gezet. De eerste contouren zien er zeer veelbelovend uit. Het straalt zó veel uit van wat De Zelfspot aan jou wil overbrengen. Speelse diepgang zijn de toverwoorden van designer Emily. Binnenkort is het resultaat te zien op de website, social media en later natuurlijk ook in de koffiebar, studio en merchandise.

Maar daar stopt het nog niet…

VERBONDEN

De gedichtenbundel van De Zelfspot wordt ook deze zomer gedrukt. De gedichten vertellen je het verhaal van hobbels op je levenspad. Hoe je dan even kunt stilstaan met de spot op jezelf en je weer in actie kunt komen op het moment dat je VERBONDEN bent met jezelf en anderen. Heel tof dat zo veel van jullie mij een gedichtje hebben toegestuurd voor in de bundel. Zo zijn wij voor altijd met elkaar VERBONDEN.

Ten slotte komt er nog meer nieuws aan over hoe jullie kunnen bijdragen aan het creëren van dé woonkamer van Scheveningen. Meer details hierover houden jullie nog tegoed gedurende deze zomer.

De zomer bij De Zelfspot is pas net begonnen.