Workshop: Twintigerstwijfels en Dertigersdilemma’s

Je bent jong, hoogopgeleid en hebt je leven ogenschijnlijk prima op orde. Toch voel je de druk van grote, belangrijke keuzes die je moet maken en die misschien wel levensbepalend zijn. In deze workshop wordt je meegenomen in de diepere oorzaken achter het verschijnsel van de twintigerstwijfels en dertigersdilemma’s. Je word geïnspireerd en aan het werk gezet om juist in deze uitdagende levensfase weerstand te bieden aan sociale vergelijking, om bewuster keuzes te maken en vanuit eigen overtuiging het leven te leiden wat bij jou past.

Organizator

Locatie

Info

Workshop: Twintigerstwijfels en Dertigersdilemma’s

Ga je na je studie direct op zoek naar een baan, of toch eerst die wereldreis? Ga je voor carrière maken bij je huidige werkgever, of spring je in het diepe en begin je voor jezelf? Is dit het juiste moment voor samenwonen, trouwen of kinderen? Of toch nog een paar jaar wachten? Alles lijkt mogelijk en we stellen hoge eisen, aan onze omgeving en onszelf. Deze uitdagende levensfase leidt regelmatig tot twijfel, keuzestress, sociale vergelijking en de vraag wie je werkelijk bent en wat je nu eigenlijk wil. Tijdens deze workshop kom je meer te weten over het dertigersdilemma en kom je erachter waar deze gevoelens van twijfel vandaan komen. Daarnaast leer je in praktische oefeningen hoe je weerstand biedt aan de druk van buitenaf. En hoe je jouw innerlijke stem kunt versterken, om bewustere keuzes te kunnen maken.

De lezing zal worden verzorgd door Sander Spanenburg loopbaancoach, trainer en HR Consultant. Sander werkt al jaren nauw samen met Nienke Wijnants, auteur van de boeken ‘Het dertigersdilemma’, ‘Wie ben ik en wat wil ik’ en ‘Twintigerstwijfels & Dertigersdilemma’s’. Hij verklaart de keuzestress, sociale druk en zingevingsvragen die rond de dertig de kop op steken en geeft tips om hiermee om te gaan. Maar bovenal laat hij op praktische wijze zien hoe je nog meer het leven kan leiden dat echt bij jou past.

Wanneer: Maandag 8 april 19.30-21.30
Prijs: 49 euro
Aanmelden: via een mailtje naar sander@sanderspanenburg.nl

Map