Workshop: Speel en (be)leef!

De workshop staat in het teken van speels zijn, plezier maken en lachen, genieten van het nu, een micro-avontuur beleven en nieuwe mensen leren kennen.

Organizator

Locatie

Info

Workshop: Speel en (be)leef!

Mijn naam is Aline en het is mijn missie om zoveel mogelijk mensen te inspireren meer te gaan spelen en met elkaar te verbinden.

Het leuke van spelen is dat je alles om je heen vergeet. Je gaat helemaal op in de activiteit en raakt het besef van tijd kwijt. Je geniet, hebt plezier en bent in het nu. Een soort mindfulness waar je vrolijk van wordt en niet aanvoelt als een moetje. Als je samen met iemand speelt, zorgt het ook nog voor verbinding met elkaar.

Er zijn 8 speeltypes. Elk speeltype heeft een voorkeur voor een bepaald soort spel. Als je activiteiten doet die bij jouw speeltypes passen, dan komt vanzelf het speelse in je naar boven.

We beginnen de workshop met het achterhalen van jouw speeltype aan de hand van 4 vragen. Daarna krijg je een originele spe(e)lopdracht die bij jouw speeltype past.

De spellen zijn geen bordspellen, maar simpele korte originele spe(e)lopdrachten die je met weinig middelen in of rondom de locatie kunt doen. Alle benodigdheden zijn voorhanden, dus je hoeft niets mee te brengen.

Datum: zaterdag 30 maart
Tijd: 10:30 – 11:30 uur
Kosten: €7,50
Aanmelden: hier!
Vragen: info@speelis.nl

Instagram
LinkedIn

Map