Shake The Dust SPECIAL!

SHAKE THE DUST is een movement practice om je lichaam goed in beweging te brengen en jezelf, je emoties, patronen en weerstanden door middel van beweging te verkennen. De SPECIAL op elke 1e zaterdag maand duurt maar liefs 75 minuten!

Organizator

Locatie

Info

Shake The Dust SPECIAL!

Op veel verzoeken, voor degenen die niet op woensdag kunnen, voor wie zich bij een enthousiaste groep wil aansluiten, voor wie het een keer wil komen ervaren. Iedereen is welkom! Tijdens deze editie hebben we extra tijd, waardoor er ruimte is voor meer yoga en ontspanning.

De workout waar yoga, fitness en mindfulness elkaar ontmoeten. Zoé neemt je mee om je dag positief en vol energie te beginnen.

Kom en SHAKE the DUST van je af en ervaar waar het allemaal om draait!

SHAKE THE DUST is een movement practice om je lichaam goed in beweging te brengen en jezelf, je emoties, patronen en weerstanden door middel van beweging te verkennen.

Met schudden, springen, dansen, intuïtief bewegen, elementen van yoga, pilates en krachttraining, plus een epische afspeellijst om je in beweging te houden, is deze les ontworpen voor iedereen. Verwacht momenten van ontlading, een intensieve training, flink wat zweet en een sterker, veerkrachtiger lichaam.

Feel the burn, and enjoy the release!

Deze les zal in het Engels worden gegeven.

Wanneer: Elke 1e zaterdag van de maand 9:30-10:45
Docent: Zoé D’aboy
Prijs:
Proefles: €12,50 (1e les)
Losse les: €15
Strippenkaart 5 lessen – €70
Strippenkaart 10 lessen – €130
Aanmelden via: zoedaboy.yoga@gmail.com
Of via instagram DM: zoedaboy.yoga

Map