Dichter(s) Samen – ‘van donker naar licht’

In deze allereerste editie van 'Dichter(s) Samen' is de studioruimte van De Zelfspot een plek voor dichters en publiek om samen te zijn. Hoewel het een donkere decemberdag is, is de langste nacht geweest. We gaan uiteindelijk altijd weer richting het licht. Hoe dit zich vertaald in poëzie en spoken word gaan wij horen op zaterdag 23 december. Ben jij een dichter in welke vorm dan ook en lijkt het jou leuk deze dag jouw werk voor te dragen en te luisteren naar anderen? Of wil je hier graag bij zijn als publiek? Meld je dan aan!

Organizator

Locatie

Info

Dichter(s) Samen – ‘van donker naar licht’

In deze allereerste editie van ‘Dichter(s) Samen’ is de studioruimte van De Zelfspot een plek voor dichters en publiek om samen te zijn. Hoewel het een donkere decemberdag is, is de langste nacht geweest. We gaan uiteindelijk altijd weer richting het licht. Hoe dit zich vertaald in poëzie en spoken word gaan wij horen op zaterdag 23 december.

Ben jij een dichter in welke vorm dan ook en lijkt het jou leuk deze dag jouw werk voor te dragen en te luisteren naar anderen?
Of wil je hier graag bij zijn als publiek?

Meld je dan aan!

Datum: zaterdag 23 december
Tijd:
 11:30-13:00
Kosten: gratis try out editie

Map