Workshop: Bewust omgaan met jouw tijd & energie

Stilstaan bij hoe jij je tijd en energie gebruikt, is belangrijk om te doen. Voor jezelf en voor de mensen en zaken om je heen. Besteed je jouw tijd wel aan de dingen die jij belangrijk vindt? Of sluipen er afspraken en taken in die jou eigenlijk minder liggen? Voldoe je vaak aan wat je denkt dat er van je verwacht wordt terwijl eigenlijk iets anders zou willen? Dan is deze workshop iets voor jou.

Organizator

Locatie

Info

Workshop: Bewust omgaan met jouw tijd & energie

Workshop: Bewust omgaan met jouw tijd & energie.

We leven in een tijd waarin ‘druk zijn’ gelijk staat aan ‘goed’. We vertellen elkaar niet meer hoe het met ons gaat maar vooral hoe druk we zijn.

Tegelijkertijd zien we dat dit ons niet altijd helpt. Stress is iets dat veel van ons ervaren in meer of mindere mate. Veelal komen we niet toe aan de dingen die we graag doen en voelen ons erg geleefd.

Stilstaan bij hoe jij je tijd en energie gebruikt, is belangrijk om te doen. Voor jezelf en voor de mensen en zaken om je geen. Besteed je jouw tijd wel aan de dingen die jij belangrijk vindt? Of sluipen er afspraken en taken in die jou eigenlijk minder liggen? Voldoe je vaak aan wat je denkt dat er van je verwacht wordt terwijl eigenlijk iets anders zou willen?

Dan is deze workshop iets voor jou. Deze laat je stilstaan bij wat jij belangrijk vindt, hoe je zorgt dat je daar tijd aan besteed.

Daarnaast gaan we in op hoe je communiceert met anderen over jouw tijd. Verwachtingen managen is erg belangrijk en ‘nee’ zeggen is lastig. Ik leer je hoe je wel jouw keuzes kunt blijven maken en hier op prettige wijze met anderen over praat!

Over Mij

Nikki van Zunderd is gespecialiseerd in -persoonlijk- leiderschapsontwikkeling met actieve programma’s. Zij organiseert persoonlijke ontdekkingsreizen naar Oostenrijk waar je loskomt van de dagelijkse verwachtingen en tijd neemt om te ontdekken wat écht bij jou past en hoe je je leven daarop inricht. Soortgelijke programma’s maakt zij ook op maat voor organisaties waarmee leidinggevenden en medewerkers op avontuur gaan.

Datum: 7 maart
Tijd: 16:00-18:00 uur
Prijs: 30 Euro
Aanmelden: mailtje of berichtje naar:
nikki@justnik.nl
06 42 16 85 19

Map