Intuïtief tekenen met pastelkrijt

Een bijzondere workshop waarbij je vanuit intuïtie je eigen innerlijke reis maakt. Je kijkt zonder oordeel en ziet wat het beeld jou over jezelf vertelt. Kleurgebruik, aanwezig zijn in het moment, plezier en genieten staan hierbij op de eerste plaats. Myrthe begeleidt je in het tekenproces. Kom zoals je bent en laat je verwonderen!

Organizator

Locatie

Info

Intuïtief tekenen met pastelkrijt

Tijdens deze workshop gaan we stap voor stap onder Myrtle’s begeleiding tekenen vanuit ons gevoel; vanuit kleur, beweging, sfeer naar een eigen beeld. Met pastelkrijt. We beginnen met een korte meditatie. We maken een innerlijke reis en aan het einde bekijken we met elkaar wat het beeld je te vertellen heeft.
Meditatief tekenen wordt verbonden met een stukje persoonlijke ontwikkeling. Je leert vanuit een andere benadering te tekenen, namelijk dat het niet gaat om mooi/lelijk/goed/slecht of dat het meteen iets zou moeten voorstellen. Maar naar jouw eigen taal en het proces zelf; het ervaren van kleuren en tekenen vanuit een sfeer om zo iets te laten ontstaan. Je weet van te voren dus nog niet wat er gecreëerd gaat worden!
Ervaring of talent is niet nodig, kom zoals je bent en laat je verwonderen!

Myrtle is al ruim 20 actief als kunstenares en beeldend therapeut en vanuit haar achtergrond combineert ze kunst met persoonlijke ontwikkeling.

Praktische informatie:
Datum: zaterdag 3 februari
Tijd: 10:30-13:00 uur (inloop vanaf 10:15)
Waar: workshopruimte bij de Zelfspot, Badhuisstraat 198, Scheveningen
Kosten: 45 euro p/p incl. tekenmateriaal, kruidenthee, verse snack
(na afloop kun je op eigen initiatief een broodje eten of koffietje drinken en wat nakletsen bij de ruimte van de Zelfspot. Zeker een aanrader!)
Aanmelden: via een mailtje of appje naar Myrtle

Map