Ontdek de Dichter in jezelf – Spoken Word-workshop

Voor taalminnaars, dichters, schrijvers en (woord)kunstenaars die meer willen leren. Over je eigen creativiteit en over de dichter in jou. Onder leiding van dichter Diann van Faassen ontketen je je creativiteit en jouw eigen stem. Praktisch, inspirerend en toegankelijk. Met verschillende schrijfoefeningen komen we dichterbij de kern en beginnen ideeën te borrelen. Met jouw eigen geluid, ritme en creativiteit werken we aan de inhoud en voordracht van je stuk. Aan het einde van deze workshopreeks ben je dichter bij jezelf gekomen. En heb je een spoken-wordstuk gemaakt waarmee je het podium op kan.

Organizator

Locatie

Info

Ontdek de Dichter in jezelf – Spoken Word-workshop

Voor taalminnaars, dichters, schrijvers en (woord)kunstenaars die meer willen leren. Over je eigen creativiteit en over de dichter in jou. Onder leiding van dichter Diann van Faassen ontketen je je creativiteit en jouw eigen stem. Praktisch, inspirerend en toegankelijk.

Het is een 2-delige workshop op:
maandag 4 maart van 19.30 – 21.30 uur
maandag 18 maart van 19.30 – 21.30 uur

Het thema van deze workshop is Energie & Positiviteit. Met verschillende schrijfoefeningen komen we dichterbij de kern en beginnen ideeën te borrelen. Met jouw eigen geluid, ritme en creativiteit werken we aan de inhoud en voordracht van je stuk.

Aan het einde van deze workshopreeks ben je dichter bij jezelf gekomen. En heb je een spoken-wordstuk gemaakt waarmee je het podium op kan.

Te boeken via de website van Iederal.
Kosten: 59,-

Map