Teamsessies

In actie door samen stil te staan

De Zelfspot Teamsessies

In een tijd waarin veranderingen ontzettend snel gaan, word je als bedrijf en als team uitgedaagd om continue te ontwikkelen en te groeien. Dat brengt regelmatig de nodige uitdagingen aan het licht. Meestal kom je er samen uit, maar soms loop je vast. Dat vraagt om een stapje terug durven doen en (met de juiste begeleiding) de knelpunten in de spot zetten.

 

“Er was veel discussie en onduidelijkheid binnen ons MT en de rest van de organisatie over de gekozen strategie rondom bepaalde beleidsstukken. We kwamen er onderling niet uit, dus besloten we De Zelfspot in te schakelen voor een strategiedag. In aanloop naar de dag was er goede communicatie en het was een leuke sessie. De juiste vragen zorgde ervoor dat we verder nadachten. Inmiddels is er een nieuw beleid geïntroduceerd. Wij zijn super positief en zouden jullie zeker aanraden aan anderen!”
Semya – Giesbers Installatiegroep

“Goede teamsessies bij De Zelfspot achter de rug. Er was een mooie balans tussen theorie en praktische oefeningen voor het omgaan met stresssituaties en het inzetten van verschillende kwaliteiten. We leerden zowel elkaar als onszelf beter kennen en konden onze nieuwe skills gelijk toepassen.”
Casper – Manager Pinoké

De Zelfspot kan jouw bedrijf of team begeleiden bij o.a.:
• Ontdekken en verwezenlijken van de visie en ambitie
• Een helder plan en concrete doelen
• Effectief en optimaal samenwerken
• Vergroten van onderlinge motivatie en betrokkenheid
• Inzicht in communicatie- en leiderschapsstijlen
• Het vormen van beleid

 

Onze werkwijze
Ieder vraagstuk is nieuw en uniek. We leveren programma’s op maat en in co-creatie met het bedrijf of team. We gebruiken actieve en speelse werkvormen om tot inzichten en oplossingen te komen, waarbij we mensen eerst licht laten schijnen op hun vaste patronen, zodat er ruimte ontstaat voor nieuwe mogelijkheden en keuzes.

In alle sessies staat het maken van onderlinge verbinding centraal en we stemmen het programma zo veel mogelijk af op de behoeften van de deelnemers. We zetten kwaliteiten in de spot en baseren onze aanpak op de context en het talent binnen de organisatie, zodat je als team of bedrijf zelf de volgende stappen kunt zetten.

Programma’s kunnen variëren van een halve dag tot meerdere dagen, ook mogelijk in combinatie met coaching voor verdieping op individueel niveau.

 

Benieuwd of we jou en je team verder kunnen helpen?
Plan een (digitaal) bakkie en een vrijblijvend kennismakingsgesprek via info@dezelfspot.nl

Over de trainers
Rens en Romy verzorgen jullie teamsessies tot in de puntjes. Hij is een verbinder met ervaring als behandelaar en groepscounsellor in de zorg. Rens kan jullie met een knipoog helpen reflecteren op elkaar en jezelf. Romy is warm en doortastend met veel ervaring als businesscoach in haar tas. Ze stelt de juiste vragen en ziet door de regels heen waar de aandacht naartoe mag gaan. Samen weten zij jullie op de juiste manier te prikkelen om stil te staan, in actie te komen voor wat voor jullie van belang is en door te groeien als team of bedrijf.

 

“Rens heeft een interessante sessie over motivatie en toekomstdromen verzorgt. Het was voor ons in deze tijd zeer relevant en inspirerend. Ons zelfvertrouwen heeft een boost gekregen!”
Buse – Groepsbegeleider Petje Af

“Romy maakt van complexe vraagstukken een overzichtelijk geheel. Ze helpt je met een open blik en focus naar mogelijkheden te kijken om steeds een stapje verder te gaan en te ontwikkelen als persoon en bedrijf.”
Julie – Eigenaar Wyseminds