Team

Ontmoet het team 

Dit zijn de vaste blije gezichten die je vaak tegenkomt bij de Zelfspot.

Rens Vernij

Rens Vernij

Oprichter, Coach & Barista

Deze sportfanaat en saxofonist is oprichter van De Zelfspot. Het is zijn missie om een omgeving te creëren waar men in verbinding staat met elkaar. Open en eerlijk zijn onder het genot van een kopje koffie, zo zou het moeten zijn. Rens is vaak te zien in de koffiebar waar je gewoon een praatje met hem kan maken, maar je kunt ook coaching bij hem volgen. Hij heeft een achtergrond als Orthopedagoog en docent L.O., maar vindt gewoon heel veel dingen leuk om te doen. Zo maakt hij ook de lekkerste koffietjes. Soms kijkt hij serieus, maar onder die blik zit een glinstering.

Margot Hofman

Margot Hofman

Coach & Yogadocent

Deze bergbeklimster neemt jou mee op pad naar het ontwikkelen van meer vertrouwen op je eigen gevoel. Beweging, connectie met de natuur, een compassievolle relatie met jezelf en een (opr)echte verbinding met anderen zijn voor haar essentieel. Margot is positief en enthousiast en heeft veel ervaring in haar rugzak. Ze is opgeleid als psycholoog en heeft ervaring in het werken met jongeren en volwassenen in de verslavingszorg, jeugd-ggz en op scholen. Ze heeft cursussen gevolgd (ACT, oplossingsgerichte therapie) is yogadocente en berggids in opleiding.

Ramon Potter

Ramon Potter

Coach

Ramon is ervaringsdeskundig op het gebied van angst, twijfel, obsessief piekeren en handelen. Hij kwam er achter dat deze verschijnselen vooral voortkwamen uit het onvermogen om zichzelf gerust te stellen. Vandaar dat zijn coaching draait om het herstellen van een gevoel van veiligheid en vertrouwen in jezelf. Hij gaat met je aan de slag door je te leren over hoe angst werkt en hoe je hier mee om kunt gaan. Daarbij werkt Ramon met de ‘verbonden ademhaling’ om de ademhaling te verruimen en onderdrukte emoties weer toe te laten.