De jaarwisseling staat weer voor de deur. Voor mij is dit een moment om terug te blikken en vooruit te kijken op wat komen gaat. Doe je mee?

Voor De Zelfspot waren er hoogtepunten zoals de stranddag, waarbij ik veel blije mensen heb mogen ontvangen. Ook de sessies verliesverbinding en succesvolle persoonlijke coachingtrajecten zijn onderdelen waar ik trots op ben. Het op persoonlijk vlak te maken krijgen met verlies was erg verdrietig, maar heeft mij ook doen groeien binnen de relatie met dierbaren om mij heen en vertrouwen gegeven in mijn eigen veerkracht. Het is voor mij een uitdaging geweest om afhankelijk te zijn van anderen als het gaat om de verbouwing op de Badhuisstraat, waar De Zelfspot een eigen locatie krijgt. Het voordeel daarvan was dat mij kon ontwikkelen als barista en ondernemer.

Wat waren jouw hoogtepunten, moeilijkheden en ontwikkelingen?

Zelfspotstranddag230422
Bij het vooruitblikken naar het nieuwe jaar heb ik een mooie middel ontwikkeld om daarbij te helpen. Onderstaand kun je het linkje vinden naar een test die jou binnen 5 minuten vertelt waar momenteel jouw grootste verlangen ligt. De Levensbehoeften Test vertelt je waar jouw energie op dit moment het meeste heen mag gaan. Dat is toch een mooi begin in het nieuwe jaar!

Zo is mijn eigen levensbehoefte die van het creëren van afwisseling. Hier kan ik vervolgens rekening mee houden door niet te blijven doen wat ik ken, maar nieuwe uitdagingen aan te gaan! Doe ook de Levensbehoeften Test van De Zelfspot en ontvang met de uitslag ook direct een audiofragment met leuke oefening om de spot op jezelf te zetten op een luchtige en speelse manier.

Waar mag komend jaar jouw energie naartoe?

Als je team vastloopt staan we samen stil

Wie in een team werkt kent het wel. Constante veranderingen of juist stilstand, rekening houden met elkaar, vastlopers en ergernissen. Ook staan daar tegenover mooie successen die je samen kan vieren, vriendschappen die ontstaan, trots en het ombuigen van tegenslagen....

Haags Bakkie Troost

De keuze van de juiste koffie is belangrijk voor een koffiebar. Op de zoektocht naar een koffiebranderij om mee samen te werken moesten gaven smaak én duurzaamheid de doorslag. Wij kwamen uit bij de Roast Factory waar Stefan op zeer fijne en persoonlijke wijze zijn...

Verliesverbinding

Een dierbare verliezen doet pijn. Je kan je stuurloos, machteloos, intens verdrietig, boos of schuldig voelen. Allemaal tegelijk of in golven. De golven van gevoelens overspoelen je dan weer op allerlei momenten. Jaren later, op belangrijke data of juist wanneer je...

De Podcast

Podcast seizoen 2 De Zelfspot is van start gegaan. We trappen af met de droom van Lars van By Life Connected: een wereld waarin mens en natuur in harmonie met elkaar leven. Een droom zo groot, dat het verschil alleen gemaakt kan worden als men leert samenwerken. Dit...

Het innerlijke kind

Ik vond het leuk om als kind wedstrijdjes te doen wie het snelst kon rennen. Ik dook zonder na te denken in het zwembad. Soms danste ik alsof er niemand naar mij keek. Ik kliederde lekker met verf of klei zonder mij druk te maken over het eindresultaat. Ook wilde ik...

Het begon met een droom

Ik ben Rens. Een sporter, muziekliefhebber en dromer van 32 jaar. Ik ben de trotse oprichter van De Zelfspot. De reden dat ik De Zelfspot opzet heeft te maken met mijn liefde voor het creëren van verbinding tussen mensen en fascinatie voor persoonlijke groei. Voor mij...