Workshop: Hoe vind ik mijn passie?

Je mist voor je gevoel het vuur in de dingen die je doet. Wellicht vindt je veel dingen leuk om te doen, maar springt er niet echt iets uit. Of vindt je het gewoon lastig om te bepalen wat je nu echt leuk vindt om te doen en waar je nu echt gemotiveerd voor bent. Tijdens deze workshop ontdek je op praktische wijze hoe je jouw eigen passie kunt ontdekken en verder kunt ontwikkelen. Je krijgt inzicht in het proces en de stappen. En gaat er direct concreet mee aan de slag.

Organizator

Locatie

Info

Workshop: Hoe vind ik mijn passie?

‘Hoe vind ik mijn passie?’ is een krachtige, pragmatische workshop. De tools die je aangereikt krijgt kan je vervolgens zelf verder benutten in je ontdekkingstocht naar jouw ware passie.
Sander geeft een helder inzicht in hoe jij jouw passie beter kan concretiseren en specificeren. En welke stappen je te zetten hebt.

Ook staat hij stil bij hoe je het vertrouwen in jezelf kan vinden om onontgonnen gebied te betreden.
En hoe je jezelf kan wapenen tegen de (vaak onbewuste) verwachtingen om op het gebaande pad te blijven. En de ervaring leert dat je passie vaak dichterbij ligt dan je denkt.

Je gaat naar huis met:
– Inzicht in hoe het proces van passie vinden nu echt werkt
– Inzicht in de stappen die je nog te zetten hebt
– De juiste mindset om je passie verder tot ontwikkeling te laten komen
– Tools om je passie verder aan te wakkeren

Deze workshop is voor iedereen die twijfelt over zijn of haar huidige baan, of die een beter beeld wil hebben van wat je nu ECHT leuk vindt om te doen.

Wanneer: Woensdag 23 oktober 19.00-21.30
Prijs: 39 euro
Aanmelden: via een mailtje naar sander@sanderspanenburg.nl

Map