Mindfulness training: weerbaar in de bovenbouw (10-12 jaar)

Voor kinderen die een onrustig hoofd, wisselende emoties, onzekerheid en perfectionisme herkennen. En bij wie het zelfvertrouwen een boost kan gebruiken. Deze cursus helpt bij het vergroten van de mentale weerbaarheid. Je leert als het ware surfen op de golven van het leven!

Organizator

Locatie

Info

Mindfulness training: weerbaar in de bovenbouw (10-12 jaar)

Start maandag 23 september. – Weerbaar in de bovenbouw (10-12 jaar.)

Voor kinderen die een onrustig hoofd, wisselende emoties, onzekerheid en perfectionisme herkennen. En bij wie het zelfvertrouwen een boost kan gebruiken.
In de cursus oefen je met het richten van aandacht op de adem, lichaam en zintuigen, waardoor je uit je “pieker” hoofd leert stappen. Op een vriendelijke manier worden lichaam, gedachten en emoties geobserveerd. Je leert dat jij niet je gedachten en emoties bent. Ook is vriendelijkheid een onderdeel van de training, opmerken dat je onaardig doet naar jezelf of anderen. Mindfulness leert om bewuster keuzes te maken. Het helpt om meer te leven in het moment, waarop geluksmomenten zullen toenemen.

Deze cursus helpt bij het vergroten van de mentale weerbaarheid. Je leert als het ware surfen op de golven van het leven!

De training wordt gegeven door Marie-Claire en vindt plaats in een veilige setting met een open, vriendelijke aanpak. Er is plaats voor maximaal 8 kinderen.

Praktisch:
8 maandagen: 16.00u-17.15u
23, 30 sept., 7, 14, 21 okt., 11, 18 en 25 nov.
Kosten: 240 euro
Voor meer informatie over de cursus en trainer, kijk op www.energiecafe.nl
Aanmelden: dat kan hier!
Trainer: Marie-Claire Helms

Map